Image
Τετάρτη 26 Μαρτίου 2025 19:50 Ελλάδα
 

Σοκ με νεκρό άστεγο στην Ομόνοια: Έπεσε μέσα σε εστιατόριο και οι υπάλληλοι τον έβγαλαν στον δρόμο

Έξω από ένα εστιατόριο στην περιοχή της Ομόνοιας βρέθηκε νεκρός ένας άνδρας ηλικίας 58 ετών.

Πιο συγκεκριμένα, ο άνδρας, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα είναι άστεγος, βρέθηκε έξω από το κατάσταση εστίασης έχοντας ένα χτύπημα στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού του. Όπως μεταδίδει το MEGA ήταν πεσμένος μπρούμυτα και οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να καταλάβουν πως προέκυψε το χτύπημα που είχε.

Ρωτώντας τον ιδιοκτήτη και τους υπαλλήλους του εστιατορίου, εκείνοι απάντησαν πως δεν γνώριζαν πως βρέθηκε στο σημείο και τον βρήκαν εκεί.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί ελέγξανε τις κάμερες του εστιατορίου είδαν πως ο άνθρωπος μεταφέρθηκε εκτός του μαγαζιού και διαπίστωσαν πως οι ίδιοι μετέφεραν εκτός του καταστήματος, καθώς υποστήριξαν πως γλίστρησε, έπεσε, τον έβγαλαν έξω και τον άφησαν εκεί που εντοπίστηκε.

Οι εργαζόμενοι συνελήφθησαν από τις Αρχές.

Πηγή: newsbeast.gr

Κάντε Like το daypress.gr