Image
Σάββατο 26 Απριλίου 2025 11:20 Κοσμικά
 

Μανώλης Μαυροματάκης: Η ατάκα “ομορφάντρα μου” στη διαφήμιση ήταν δική μου, πληρώθηκα πολύ λίγο


Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» ήταν το βράδυ της Παρασκευής (25/4) ο Μανώλης Μαυροματάκης. Σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην επιτυχία της διαφήμισης με την ατάκα «ομορφάντρα μου», που του έδωσε ευρύτερη αναγνωρισιμότητα.

«Στο δοκιμαστικό έβαλα την ατάκα “ομορφάντρα μου”. Δεν είχα πάει ως υποψήφιος για αυτή τη διαφήμιση και μου είπαν “δεν κοιτάς κι αυτό;”. Και μάλλον δεν είχα καμία αγωνία αφού τι είχα, τι έχασα; Είπα το κείμενο που ήταν να πω και έβαλα λέξεις. Το “ομορφάντρα μου” το είχα ακούσει από τον Μηνά Χατζησάββα, έχει ιστορία. Μου είχε μείνει στο μυαλό», περιγράφει ο Μανώλης Μαυροματάκης.

«Για την πρώτη διαφήμιση πληρώθηκα πολύ λίγο, κανείς δεν ήξερε ότι θα κάνει αυτό το μπαμ. Αν μου έδιναν τώρα μια ικανοποιητική αμοιβή για ένα sequel, θα ξανάκανα τη διαφήμιση», απαντά σε σχετική ερώτηση της Αθηναΐδας Νέγκα.

«Σπάω κάθε φορά τα μούτρα μου κάνοντας το ίδιο λάθος που έκανα στο πρώτο έτος της δραματικής σχολής. Στην αρχή μπορεί να σε φτάσει στην τρέλα αλλά μετά λες “έτσι είναι”. Στις πρώτες πρόβες φεύγω με ένα ανικανοποίητο και αν κρατήσει αρκετά, χάνεις τον ύπνο σου», παραδέχεται ο Μανώλης Μαυροματάκης.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και δείτε το σχετικό απόσπασμα στο ourlife.gr

madata.gr
Κάντε Like το daypress.gr