Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Ο 84χρονος δράστης σκότωσε τη σύζυγό του και κάλεσε τον γιο – Αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα
Νέα γυναικοκτονία σημειώθηκε σήμερα, Μεγάλη Τρίτη 15 Απριλίου, το πρωί, στην οδό Εφηβείας 4 στις Αχαρνές, με θύμα μία 79χρονη και δράστη τον 84χρονο σύζυγό της, ο οποίος συνελήφθη και ομολόγησε την πράξη του.
Όπως είπε στους αστυνομικούς ο 84χρονος, έσπρωξε τη σύζυγό του με αποτέλεσμα εκείνη να πέσει και να χτυπήσει στο κεφάλι, χάνοντας την ζωή της ακαριαία.
Ο 84χρονος ειδοποίησε τον γιό του που μένει στο ίδιο κτήριο, λέγοντας του τι συνέβη και εκείνος κάλεσε ασθενοφόρο, αλλά ήταν πλέον αργά για τη γυναίκα. Στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Το ΕΚΑΒ ενημέρωσε την αστυνομία για το συμβάν, ο 84χρονος συνελήφθη, σχηματίζεται σε βάρος του δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο ηλικιωμένος άνδρας έχει ψυχολογικά προβλήματα και βρίσκεται σε φαρμακευτική αγωγή.
.topontiki.
madata.gr