Image
Τρίτη 11 Μαρτίου 2025 15:05 Κοσμικά
 

Καίτη Κωνσταντίνου – Με λυγμούς στον αέρα ο Σταύρος Νικολαΐδης για τον θάνατό της: «Χάθηκε ένα κομμάτι από το παζλ»


Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε τηλεφωνικά το πρωί της Τρίτης (11/3) ο Σταύρος Νικολαΐδης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την Καίτη Κωνσταντίνου και τον απρόσμενο θάνατό της σε ηλικία 61 ετών, μετά από σύντομη και γενναία μάχη με τον καρκίνο.

«Είμαι κι εγώ σοκαρισμένος, μόλις το έμαθα. Δεν ήξερα καν ότι είναι άρρωστη. Χάθηκε ένα κομμάτι από το παζλ τώρα, νιώθεις ότι φεύγει κάτι από μέσα σου. Είμαι πολύ στεναχωρημένος και σοκαρισμένος», δήλωσε ο Σταύρος Νικολαΐδης για τη συνάδελφό του.

«Η Καίτη ήταν ένας πολύ γλυκός, πολύ ήρεμος, χαμηλών τόνων άνθρωπος, πολύ κουλ θα έλεγα. Χωρίς εντάσεις, χωρίς εμπάθειες, χωρίς ανταγωνισμούς και χωρίς ζήλιες», σημείωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

«Ήταν πολύ υποστηρικτική στις σκηνές μας. Εγώ σαν νεότερος τότε, μαζί της και με τον Κώστα (Κόκλα) είχα τις περισσότερες σκηνές στα «Εγκλήματα». Θα είναι πάντα η Σωσώ μου», κατέληξε ο Σταύρος Νικολαΐδης ξεσπώντας σε κλάματα στην τηλεφωνική επικοινωνία με την πρωινή εκπομπή.

madata.gr
Κάντε Like το daypress.gr